![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#مسکن
#ویزای ویزیتوری
#ویزا
#بانک
#وام
#خرید
#خریدخانه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
کسی یه ایجنت خوب سراغ داره تو کوتاه ترین مدت برام خونه بگیره؟ یعنی همین سه چها روز بتونه خونه پیدا کنه برامون؟
2021-08-29 09:18:00 #Toronto مسکن
ادوایزر وام مسکن کسی رو می شناسید که معرفی کنید؟ ترجیحا کسی که بتونه خوب چانهزنی کنه. ممنون
2021-04-15 03:28:35 #Montreal مسکن
#ویزا
#بانک
کسانی که تجربه انتقال پول حاصل از فروش خونه در ایران به کانادا دارن خواستم بپرسم آیا قولنامه فروش خونه که توی مشاور املاک تنظیم شده به عنوان مدرک برای ارایه به بانک در صورت لزوم قابل قبول هست؟ یا مدرک دیگه ای لازم هست؟
2021-01-21 14:18:14 #Toronto [جابجایی][مسکن][مشاور املاک][بانک][فروش خانه ][ایران][کانادا] مسکن
یک آپارتمان یک خوابه میخوام در خیابان یانگ و شپرد برای مدت دو تا سه ماه ممنون میشم کمک کنید
2021-09-24 03:56:00 #Toronto [میخوام] مسکن
#خریدخانه
ما زوج هستیم و دنبال ی واحد تو برج در منطقه st.catherinse کسی اشنایی داره که ما رو بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم?
2021-08-31 11:04:00 #Montreal
صاحبخونه من ازم خواسته تا اجازه بدم افراد برای دیدن آپارتمان من بیان تا بتونه اجاره بده.با توجه به اینکه من بچه کوچیک دارم و اومدن افراد مختلف در شرایط فعلی میتونه خطرناک باشه.آیا میشه ویزیت قبل از تخلیه رو کنسل کرد؟
2021-06-10 08:04:29 #Montreal
کسانی که تجربه انتقال پول حاصل از فروش خونه در ایران به کانادا دارن خواستم بپرسم آیا قولنامه فروش خونه که توی مشاور املاک تنظیم شده به عنوان مدرک برای ارایه به بانک در صورت لزوم قابل قبول هست؟ یا مدرک دیگه ای لازم هست؟
2021-01-21 14:18:14 #Montreal مسکن[جابجایی] مسکن[مسکن] [مشاور املاک] مسکن[بانک] مسکن[فروش خانه ] مسکن[ایران] مسکن